Om Stina


Bloggen heter Stinas Bucket eftersom jag är döpt till Stina och jag blandar runt i min blogg om allt mellan himmel och jordfräs.

Jag har reumatism och väldigt komplexa skador i min rygg som ni kan läsa om här.

Vi har hus i Thailand och här är en länk till vårt hus i Thailand, här kan ni husbilder och vårt område där vi har vårt hus.

Vill du kontakta mig, ställa en fråga eller bara säga hej eller vill du du veta mer om Thailand eller något annat?
Då ska du inte tveka på att kontakta mig på stinakf@hotmail.se

Min blogg handlar inte om något speciellt ämne, utan jag skriver om det jag känner för som tex min vardag i Sverige med allt vad det innebär, olika resor, tips och när jag är hemma i min "vardag" i Thailand.

Som person är jag envis och lite egensinnig och har en förmågan att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret. Jag har behov av att få gå min egen väg och jag är fördomsfri och okonventionell.

Jag strävar ofta efter radikala förändringar, är väldigt hjälpsam, solidarisk och har förmågan att se till helhetens bästa.

Min bekantskapskrets är vid och brokig, men jag håller viss distans till andra och det kan vara svårt att komma mig riktigt inpå livet, åtminstone till en början.

Jag är mycket kreativ och företagsam, tja här ni kan läsa mer om mitt stjärntecken som stämmer in på mig mycket bra. Inte allt, men väldigt mycket.

Jag är sambo med Joachim sen 2008 och jag har två vuxna barn som inte bor hemma.

Vi har två katter, som nu mer bor hos min mor på landet, där de kan njuta av naturen och skogen. Saknar våra katter väldigt mycket, men eftersom de verkligen trivs på landet är det bättre för dem att få bo där.

Jag kämpar med att gå ner i vikt, vilket inte är så himla enkelt. Min viktresa kan ni läsa om här.

Som sagt, jag bor i Sverige och men har mitt hjärta och själ i Thailand. När jag är hemma i Sverige skriver jag mycket om Thailand.Välkommen att följa min blogg!
Använder Blogger.